Ismertetők Vásárlói tájékoztató

Vásárlói tájékoztató

E-mail Nyomtatás PDF
Univerzális hűtőpolc megrendelésével kapcsolatban.

I. Hogyan tudok hozzájutni egy ilyen polchoz?

Az Univerzális hűtőpolchoz jelenleg kétféle módon juthatsz hozzá.:
  • Ha elegendő az információ és a látvány amit a weboldalon láttál akkor: Postai utánvéttel
  • Kiszállítással is kérhető a polc ,jelenleg a következő nagyvárosokban: Budapest,Kecskemét,Szeged.                 A jövőben tervezzük további városok bevonását is.
  • A Megrendelőben az üzenetek ablakba be kell írni hogyha valaki kiszállítással kéri,alapvetően,ha nem írsz semmit,postán küldjük a csomagot!!

II. Mennyibe kerül egy polc?

Postai utánvét esetén:

Egy polc rendelésekor a polc ára 3000 Ft, ehhez jön hozzá az utánvétes postai költség 1690Ft, ez esetben Neked 4690 Ft-ba kerül egy polc.

Kettő polc rendelésekor,egy polc ára 2750 Ft,ehhez jön hozzá az utánvétes postai költség 1690 Ft,ez esetben Neked 3595 Ft-ba kerül egy polc.

Három vagy annál több polc rendelésekor egypolc ára 2500 Ft,ehhez jön hozzá az utánvétes postai költség 1690 Ft,ez esetben Neked 3063 Ft-ba,vagy még ettől is kevesebbe kerül egy polc.

FONTOS TUDNI!!
Kb. 1-20 db polc kézbesítése is 1690 Ft-ba kerül, ezért javaslom, hogy érdemes a családdal, rokonsággal, esetleg a szomszéddal összefogni, összegyűjteni kinek melyik típusból hány db kell összesen (figyelve arra hogy Neked vagy valakinek kell-e 2 db polc egy hűtőbe) és ezt egy megrendelőben elküldeni. Így akár több polc egyidejű rendelése esetén  500-2000 Ft-al kevesebbe kerül egy polc,10 db esetén már csak 2669 Ft/db!!
Egy megrendelőben a polcok különböző tipusúak is lehetnek, csak a darabszám számít.

Kiszállítás esetén:

Kiszálítással kért,egy címre történt  megrendelés esetén:

Egy db polc ára 3500 Ft/db

Kettő db polc ára 3250 Ft/db,összesen 6500 Ft

Három vagy annál több polc rendelésekor, egy db ára 3000 Ft/db

Az ár tartalmazza a kiszállítást és a beszerelést ha igény van rá.

Tovább értékesítés esetén,pénz kereseti céllal:

Ez esetben további kedvezményekkel tudjuk adni a polcokat.Ha szertnél foglalkozni a polcok értékesítésével,akár azért mert ilyen jellegű boltod van,vagy valamilyen ügynökként egyébként is látogatod a lakosságot,a megadott lehetőségeken keresztül vedd fel velünk a kapcsolatot a részletek egyeztetése miatt.

III. A konkrét  hűtőkbe való polctipus kiválasztása

Sajnos  hűtőszekrények polca nem  egyforma, ezért három féle verzióban gyártjuk a polcokat, ezek jellemzően  csak a szélességi méretükben különböznek egymástól. A háromféle verzió, nem három db konkrét méretet jelent, hanem egy szélességi tartományt. Minden fajta polc, a tartományán belül fokozat mentesen állítható.
Mérettartományok a következők:

Hűtőszekrények külső mérete:                              Hűtőpolcok szélessége:
A50-es tipus                     470mm-520mm                                  390mm-445mm
B55-ös tipus                     520mm-570mm                                  445mm-500mm
C60-as tipus                     570mm-620mm                                  500mm-550mm

A Univerzális hűtőpolcok mélységi mérete egységesen 295 mm


Mérd meg a hűtőszekrényed külső méretét az már egész jól behatárolja melyik tipusra lesz szükség,majd mérd meg egy polc szélességi méretét és a táblázat alapján válaszd ki a Neked való tipust.
Pl: ha a hűtőszekrényed külső mérete 540mm (54 cm), a jelenlegi hűtőpolcod szélességi mérete 480mm, akkor Neked egy B55-ös polcra van szükséged.

Majd ezt követően vizsgáld meg a polcok kiosztási lehetőségét és döntsd el hogy a Te hűtődben figyelembe véve a polc osztást és a használati szokásaidat egy vagy két polc kiváltásával tudsz helyet teremteni a szénsavas palacknak.

P1140685

P1140720

IV. Milyen hűtőszekrényekben használható?
A hűtőszekrények polcait többféle anyagból készítik,egyrészt a hagyományosnak mondható huzalokból,fehérre festve,másrészt különböző műanyagokból,speciális üvegből és ezek kombinációjából.
Az Univerzális hűtőpolc is huzalokból készül,de a hagyományos és a műanyag, ill.üveg polcok is kiválthatóak vele.
Legkönnyebben azok a polcok válthatóak ki, ahol a gyári polcok tartó oldalai párhuzamosak, a hűtő oldalában levő tartó perem egy síkban van.

A HŰTŐSZEKRÉNYEK FOTÓI fejezetben képeket találsz azokról a tipusokról, ami segítségével értelmezhetővé válik, hogy milyen esetekben is biztonsággal használható az Univerzális hűtőpolc.

V. Hogyan kell a polcot beszerelni?
Az Univerzális hűtőpolcok beszerelése rendkívül egyszerű.
1. Kivesszük az eredeti polcot.
2. Az Univerzális hűtőpolcon, az állítható rudakat beállítjuk kb arra a méretre ami jól fog illeszkedni a hűtőben.
3. Betesszük a helyére a polcot,majd az állítható részeket nekinyomjuk az oldalfalnak ,hogy minél pontosabban illeszkedjen.
4. Rögzítő csavarokkal rögzítjük a rudazatot.
5. Végezhetünk egy ki-be helyezési próbát, ha a háziasszony takarítani szeretné, ne kelljen bosszankodnia. Ha nagyon szorosan illeszkedik egy kicsit lazíthatunk rajta.
6. Ha a legbelső tartópálca fészke mélyebben van, mint a polc elülső pereme akkor a hátsó tartópálcára rá kell húzni a csomagolásban található kis gumihézagolót.

P1140834

VI. Különleges polcok

Van egy-két különleges polc, amikor a hűtőpolc elülső tartórésze szélesebb mint a többi, ezekre is van megoldás, de majd csak a későbbiekben tervezzük a gyártását.

P1140228


P1140230


VII. Megrendelő adatlap minta

  • Megrendelő neve: Kiss János
  • Megrendelő címe: 6000 Kecskemét, Malom utca 23.
  • Megrendelő telefonszáma: 06-30-456-7890
  • Megrendelő email címe: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A50 tipus…………. db
B55 tipus……..2…...db
C60 tipus …….1…..db
--------------------------------------------------------------

Üzenet: csak akkor kell oda beírni, ha valami információt szeretnél mellékelni a postai megrendelőhöz,vagy ha megrendelést a megadott nagyvárosokban(Budapest,Szeged,Kecskemét) kiszállítással szertnéd!

 

Javasolt folytatás:

HŰTŐSZEKRÉNYEK FOTÓI vagy

SEGÍTEK DÖNTENI vagy

MEGRENDELŐ