Ismertetők Hűtőpolc ismertető
E-mail Nyomtatás PDF

UNIVERZÁLIS  HŰTŐPOLC ISMERTETŐ

A lakossági fogyasztóknál az általános hűtőszekrényeket egy Univerzális  hűtőpolccal lehet alkalmassá tenni arra, hogy a 2-2,5 literes palackokat álló helyzetben, rázkódás mentesen lehessen tárolni, hűteni.

Hogyan néz ki ez a polc?

A Univerzális hűtőpolc fém huzalokból  készül. Ugyanazzal az eljárással, (gyári minőség) mint az általános hűtőpolcok, viszont a formájából adódóan némi eltérés van azokhoz képest.
A Univerzális hűtőpolcot úgy alakítottuk ki, hogy az elülső jobb sarkából hiányzik egy 12x12 cm-es darab, azért hogy itt bizosítsuk a nagy1,5- 2,5 literes üdítőknek a helyet úgy, hogy a palackot az alatta levő polcra helyezzük, de mivel ebből a polcból hiányzik egy darab ezért bőven el fog férni az italunk.
P1140836

Ez a speciális polc úgy lett kifejlesztve, hogy azokban a hűtőszekrényekben is tökéletesen használható, melyekben gyárilag üveg, vagy műanyag polcot raktak.
electrolux3
whirlpool3
Aki jellemzően csak a nyári hónapokban fogyasztja hűtve az üdítőjét, annak elegendő csak a nyári hónapokra kicserélnie egy polcot az Univerzális polcra, a többi időszakban, egy mozdulattal visszaállíthatja az eredeti állapotot.
P1140673

Kisebb hűténél előfordulhat olyan helyzet, hogy vagy a polcok gyári osztása nem teszi lehetővé azt (vagy mi szeretnénk, hogy sűrűbben legyenek a polcok), hogy csak egy polc vásárlása elegendő legyen ahhoz, hogy helyet tudjunk biztosítani a üdítőnek, olyankor csak két polccal valósítható meg.
P1140710

Az Univerzális hütőpolc segítségével két fő szénsav romboló tényezőre is kapunk megoldást, egyrészt a hűtőben folyamatosan hidegen tudjuk tartani az üdítőnket, másrészt a hűtés időtartama alatt, két kitöltés között nem rázkódik a folyadék.

A nagy üdítős palackok  hűtőben, álló helyzetben való tárolásakor, a folyadék még a hűtőajtó nyitogatásakor is mozdulatlan marad (kivéve ha billeg a hűtő).

A hűtőszekrények különböző méretben gyártódnak, erre is gondoltunk, ezért a polcokat háromféle méretben és azon belül is állítható tartományban univerzálisra készülnek, hogy abszolút biztonságosan ki tudják váltani az eredeti polcot.
P1140827

Minden Univerzális hűtőpolc egységesen 295 mm mély

A polcok által lefedett három szélességi tartomány a következő:

A 50-es tipus: 390mm-445mm-ig
B 55-ös tipus: 445mm-500mm-ig
C 60-as tipus: 500mm-550mm-ig

A hűtőpolc megrendelésével kapcsolatos információkat a VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ
fül alatt találod.

Javasolt folytatás: VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ